Geen producten (0)

Slim kast osmosis apparaat

€ 655,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 3-5
Specificaties
Productcode Slim kast
EAN code 8785253777177
Productcode leverancier Trendy Marketing
Netto gewicht 4,20 Kg
Bruto gewicht 7,60 Kg
Afmetingen (l,b,h) 39 x 33 x 49 cm
Omschrijving

Slim kast osmosis systeem, Waterzuivering, Drink water uit uw kraan, Installatie mogelijk.

INSTALLATIE MOGELIJK ( € 75, )

Als je bestelt word je de eerstvolgende werkdag gebeld om de installatieafspraak in te plannen.

Functies: Osmosis 

Stand of legend 1 Systeem,2 posit tie. Het kan onder de basisbord worden geïnstalleerd om de bezette ruimte te verminderen.

 • Beschikbaar voor onderaanrecht.
 • Beschikbaar voor aanrechtblad model.
 • RO Topwater filter systeem is een innovatief 5 fasen waterzuiveringstoestel van de nieuwste generatie waterfilters. Dit toestel is voorzien van een omgekeerde osmose membraan met een opbrengst van 190 liter osmosewater in 24 uur bij 25°C en 4 bar. Dankzij dit waterzuiveringssysteem hoeft u niet meer met dure flessen bronwater te slepen. Het systeem wordt compleet geleverd inclusief tapkraan en voorraadtankje zodat u snel een heerlijk glas gezuiverd water kunt tappen. Of het nu om bijvoorbeeld kalk, pesticide, bacteriën, medicijnresten, fluor of zware metalen gaat, de RO Topwater filter systeem ontdoen het leidingwater van bijna 100 procent van het totaal aan in het water opgeloste stoffen met als resultaat heerlijk zuiverwater om te drinken of mee te koken.

  In tegenstelling tot de gangbare modellen kan het filterhuis bij dit toestel eenvoudig van bovenaf geopend worden. Het membraan en voorfilter kunnen zo eenvoudig vervangen worden en morsen van water wordt beperkt.

  Bij dit toestel kan er gekozen worden uit diverse kranen. De tapkraan Indus is standaard bij de set inbegrepen maar er kan uiteraard ook voor een van de andere kranen worden gekozen. Bekijk de afbeeldingen van de diverse kranen. Zo kan er gekozen worden voor een wegkraan waarbij het gezuiverde water uit een apart kraantje komt, of uit een van de mooi vormgegeven 3in1 kranen. Een 3in1 kraan vervangt een bestaande mengkraan waardoor installatie nog eenvoudiger wordt en is voorzien van drie wateraansluitingen (warm-, koud- en gezuiverd-water) en twee bedieningsknoppen zodat u met een kraan zowel ongezuiverd warm en koud kan tappen maar ook gezuiverd water. Om de kwaliteit van het gezuiverde water te waarborgen zijn de kanalen volledig van elkaar gescheiden. Uw voorkeur kunt u rechts van de productfoto aangeven.

  Filterfases: Osmosis 
  Fase 1: 5 micron Sedimentfilter
  Fase 2: Gak filter
  Fase 3: Koolfilter
  Fase 4: Postcarbon filter
  Fase 5: RO Membraan

  Naast bovenstaande filters worden tevens onderstaande onderdelen met het toestel meegeleverd:

  ● 12 of 8 liter opslagtank
  ● Tapkraan (diverse modellen beschikbaar)
  ● 3x Osmoseslangen
  ● 40 mm afvoeraansluiting
  ● Kraanaansluiting met 3/4” draad (Standaard wasmachine / vaatwasser aansluiting)

  Indien er geen vrije kraan voor het toevoerwater in het keukenkastje aanwezig is kan er gebruik gemaakt worden van een  Kraanverlenging met kogelkraantje, adapter ½”met kogelkraantje of prikkraan voor ¼” osmoseslangen.

  Specificaties:
  ● Afmeting toestel: 31cm x 10cm x 40cm (LxBxH)
  ● Opbrengst: 190 Liter per dag (Bij 25 graden en 4 BAR)
  ● Gemiddelde verhouding osmose/afvalwater: 1 op 3

 

Opmerkingen

 • Tank van de Opslag 2.2 (G)
 • Lente 31 Breedte 10 Hoogte 40 
 • Kraan

Ook interessant

€ 550,00