Geen producten (0)

Over ons

T.O.P. Watersysteem werd opgericht in 2007. Wij begonnen als importeur van de gehele eenheid van het R.O. systeem van de V.S. en verdeelden het in de Nederlandse markt. De eerste fabrikant van R.O. eenheden en componenten is in korte tijd erg gegroeid en heeft zeer gemoitveerde werknemers.

Onze klanten aanbod bestaat volledig uit Europese klanten. De R&D afdeling brengt telkens onderzoeken uit, waaruit nieuwe ontwikkelingen en strategiën worden ontwikkeld. Deze worden tijdig voorgesteld en op de markt gezet, waardoor wij de concurrenten een stap voor zijn.

Onze producten omvatten nu aanjaagpompen, filters, componenten, huisvesting, allerlei kant-en-klare R.O. eenheden, R.O. het drinken machines, eenvoudige waterzuiveringsinstallaties en vormen.

T.O.P.Watersysteem zal aantrekkelijke producten blijven aanbieden die zich op modern moeten richten om de kwaliteit van het water te verbeteren. Wij zullen voor ons doel ernaar streven om de beste kwaliteit van reinigingssystemen aan een aanvaardbare prijs door onze innovatieve technologie te maken.

 

 

Wij staan voor optimale service, onderhoud en garantie!

Onderhoud waterzuiversysteem is noodzakelijk!!!

Om uw watezuiveringssysteem in de juiste conditie te houden is periodiek onderhoud noodzakelijk.

Door de kwaliteit van het Nederlandse kraanwater is de termijn van onderhoud in Nederland vooralsnog gesteld op een periode van een jaar. Op basis van specifieke situaties kan het noodzaak zijn om onderhoud frequenter uit te laten voeren.

Door het laten verrichten van de jaarlijkse onderhoudsbeurt door de medewerkers van Trendy Marketing bent u niet alleen verzekerd van een perfect werkend zuiveringsysteem, maar maakt u ook aanspraak op de garantie voor een periode van 1jaar.

Onderhoud houdt onder andere in: controle van de zuiverheid van het water, de werking van het systeem, het verbruik van het systeem, het vervangen van de nodige filters en het uitwisselen van de voorraadtank.

Nederland,Belgie en Frankrijk Service onderhouds.

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!