Geen producten (0)

Over ons

T.O.P. Watersysteem werd opgericht in 2007. Wij begonnen als importeur van de gehele eenheid van het R.O. systeem van de V.S. en verdeelden het in de Nederlandse markt. De eerste fabrikant van R.O. eenheden en componenten is in korte tijd erg gegroeid en heeft zeer gemoitveerde werknemers.

Onze klanten aanbod bestaat volledig uit Europese klanten. De R&D afdeling brengt telkens onderzoeken uit, waaruit nieuwe ontwikkelingen en strategiën worden ontwikkeld. Deze worden tijdig voorgesteld en op de markt gezet, waardoor wij de concurrenten een stap voor zijn.

Onze producten omvatten nu aanjaagpompen, filters, componenten, huisvesting, allerlei kant-en-klare R.O. eenheden, R.O. het drinken machines, eenvoudige waterzuiveringsinstallaties en vormen.

T.O.P.Watersysteem zal aantrekkelijke producten blijven aanbieden die zich op modern moeten richten om de kwaliteit van het water te verbeteren. Wij zullen voor ons doel ernaar streven om de beste kwaliteit van reinigingssystemen aan een aanvaardbare prijs door onze innovatieve technologie te maken.