Geen producten (0)

Compact filter TM-510B-C

€ 865,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 2-5
Specificaties
Productcode Compact filter-57
EAN code 8785253777313
Productcode leverancier Trendy Marketing
Netto gewicht 11,50 Kg
Bruto gewicht 12,50 Kg
Afmetingen (l,b,h) 55 x 33 x 45 cm
Omschrijving

https://www.youtube.com/watch?v=q81Y8gcIU5M

Compact filter TM-510B,C Compact filter systeem, osmose drink water apparaat, Tap water, Zuiversysteem, Schoonwater, Gefilterd, Kraanwater,RO-systeem (compact filter systeem

INSTALLATIE MOGELIJK 

All-In-One Box R.O. Systeemwaterzuiveringsinstallatie
TM-510B, met pomp leverd.

TM-510C, zonder pomp leverd.

Slim kast osmosis systeem, Waterzuivering, Drink water uit uw kraan.

Functies: Compact 

 • Beschikbaar voor onderaanrecht.
 • RO Topwater filter systeem is een innovatief 5 fasen waterzuiveringstoestel van de nieuwste generatie waterfilters. Dit toestel is voorzien van een omgekeerde osmose membraan met een opbrengst van 190 liter osmosewater in 24 uur bij 25°C en 4 bar. Dankzij dit waterzuiveringssysteem hoeft u niet meer met dure flessen bronwater te slepen. Het systeem wordt compleet geleverd inclusief tapkraan en voorraadtankje zodat u snel een heerlijk glas gezuiverd water kunt tappen. Of het nu om bijvoorbeeld kalk, pesticide, bacteriën, medicijnresten, fluor of zware metalen gaat, de RO Topwater filter systeem ontdoen het leidingwater van bijna 100 procent van het totaal aan in het water opgeloste stoffen met als resultaat heerlijk zuiverwater om te drinken of mee te koken.

  In tegenstelling tot de gangbare modellen kan het filterhuis bij dit toestel eenvoudig van bovenaf geopend worden. Het membraan en voorfilter kunnen zo eenvoudig vervangen worden en morsen van water wordt beperkt.

  Bij dit toestel kan er gekozen worden uit diverse kranen. De tapkraan Indus is standaard bij de set inbegrepen maar er kan uiteraard ook voor een van de andere kranen worden gekozen. Bekijk de afbeeldingen van de diverse kranen. Zo kan er gekozen worden voor een wegkraan waarbij het gezuiverde water uit een apart kraantje komt, of uit een van de mooi vormgegeven 3in1 kranen. Een 3in1 kraan vervangt een bestaande mengkraan waardoor installatie nog eenvoudiger wordt en is voorzien van drie wateraansluitingen (warm-, koud- en gezuiverd-water) en twee bedieningsknoppen zodat u met een kraan zowel ongezuiverd warm en koud kan tappen maar ook gezuiverd water. Om de kwaliteit van het gezuiverde water te waarborgen zijn de kanalen volledig van elkaar gescheiden. Uw voorkeur kunt u rechts van de productfoto aangeven.

  Filterfases: Osmosis 
  Fase 1:  EW Easy-Changed-filter, gesponnen PP 5u
  Fase 2: EW Easy-Changed Filter, G.A.C. Koolstof
  Fase 3: EW Easy-Changed-filter, gesponnen PP 1u
  Fase 4: In-line post-koolstof filter
  Fase 5: R.O. Membraan 50/75/ GPD

  Meer stage filter opties:* Minerale patroon* UV-sterilisator* Alkalische cartridge* Infrarood bio-cartridge* Nano zilveren cartridge Met of zonder pomp
 •  

  Naast bovenstaande filters worden tevens onderstaande onderdelen met het toestel meegeleverd:

  ● 8 liter opslagtank
  ● Tapkraan (diverse modellen beschikbaar)
  ● 3x Osmoseslangen
  ● 40 mm afvoeraansluiting
  ● Kraanaansluiting met 3/4” draad (Standaard wasmachine / vaatwasser aansluiting)

  Indien er geen vrije kraan voor het toevoerwater in het keukenkastje aanwezig is kan er gebruik gemaakt worden van een  Kraanverlenging met kogelkraantje, adapter ½”met kogelkraantje of prikkraan voor ¼” osmoseslangen.

 •  

  De techniek

  Bij omgekeerde osmose-installaties wordt water onder druk door een membraan geperst. Afhankelijk van het soort membraan blijven zouten (vaste deeltjes, chemicaliën, maar ook organische stoffen en opgeloste deeltjes) in de hoofdstroom achter. De kleine watermoleculen van het zuivere water gaan wel door het membraan heen. Het toegevoegde water wordt in twee stromen gesplitst:

  Water dat door het membraan is gestroomd (permeatie) Het overgebleven, ingedikte water (rejectie). Dit wordt afgevoerd als afvalwater. Naast zouten worden door het toepassen van deze techniek ook bacteriën (o.a. legionellabacterie) en virussen tegengehouden. Het water wordt voor 95 tot 97 procent gezuiverd.

  Specificaties:
  ● Afmeting toestel: 55cm x 33cm x 45cm (LxBxH)
  ● Opbrengst: 190 Liter per dag (Bij 25 graden en 4 BAR)
  ● Gemiddelde verhouding osmose/afvalwater: 1 op 2

 

Opmerkingen

 • Tank van de Opslag 2.2 (G)
 • Lente 55 Breedte 33 Hoogte 45
 • Kraan

Met of zonder pomp

Ook interessant

€ 550,00