Geen producten (0)
Geen producten (0)

Stofzuiger TM5199

€ 125,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 3-5
Specificaties
Productcode TM-5199
EAN code 8785253777153
Productcode leverancier Trendy Marketing
Netto gewicht 8,60 Kg
Bruto gewicht 8,60 Kg
Afmetingen (l,b,h) 55,50 x 37 x 41 cm
Omschrijving

Stofzuiger TM5199, Hepa filter zonder zakje Topwater filter systeem, Allergie huismijtstoffen, Antibacterie, Nat en droog stofzuigen.

Specificaties

water fltration stofzuiger dubbele HEPA-filters met zowel natte als stomerij soft start functie

waterfilter stofzuiger TM-5199

kenmerken:

1. eco- actieve water filtratie-systeem,

2. plus twee wasbare hepa filters,

3. met zowel natte als droge reiniging functie,

4. grotere stofdeeltjes capaciteit tot 3l,

5. elektronische snelheidsregeling( 4 niveaus)

6. 6 fasen filtersysteem,

7. soft start functie,

8. automatische schakelaar- off beveiliging

9. automatische kabelhaspel apparaat

 

standaard accessoires

1. lange flexibele slang met handvat 1,65 m.
2. telescopische roestvrijstalen buis.
3. up- down verstelbare metalen vloerborstel
4. multi-borstel
5. spleetmondstuk.
6. water squezee 23 cm.

 

 

aqua vac introductie

1. beste voor elektrisch--- geen blokkeert, dus geen vermogen verloren: de gebruikelijke stofzuiger( tas en cyclonische zakloze soorten) bijna alle toepassingen stofzak of directe HEPA-filter. de stof wordt gestopt in de zak of op het filter en blokkeert de zak of filter gemakkelijk. dus de zuigkracht snel verloren en neer. hoewel het nominale vermogen van de zuiger is zeer krachtige en kwalitatief, met de stof gezogen meer en meer, de nuttige zuigkracht wordt lager en lager. we hebben getest en het feit dat wanneer het wordt gezogen 1/2 capaciteit van stof, de zuigkracht zou 50% of meer. aan de andere kant, onze waterfiltratie vac maakt gebruik van eco- actieve water filtratie-systeem. de stof komt in water en blijft in water, dus niets zou worden verstopt, dus de zuigkracht wordt gehouden bijna 100% van het begin tot het einde.

 

2. beste voor schone--- leveren bijna 100% efficiency en emissie tot 0,3 micron: het meeste stof is met statische elektriciteit. water is het beste medium in te halen de stof met statische elektriciteit, vooral inhalen de onzichtbare kleinste stof die de gebruikelijke filter cant& rsquo, t vangen.( dit is een van de redenen waarom water wordt gebruikt voor zo vele schoonmaak problemen de hele tijd en zo wide area zo een unieke traditionele reiniging manier.) onze waterfiltratie vac maakt gebruik van eco- actieve water filtratie-systeem plus twee HEPA-filters, reinigen van alle stof van pollen, huisstofmijt, haren van huisdieren en huidschilfers, bug& haar eieren, en ga zo maar door, op bijna 100%.
3. beste voor een gezonde:(1) voor gebruikelijke stofzuiger, sinds de stof wordt gestopt op het filter, wanneer de aangezogen lucht gaat door het filter, de lucht zal dwingen en breng de stof komen buiten samen met lucht. dus, met de aangezogen stof meer en meer, de uitgeputte lucht zou vuil worden en maak onaangename geur. het stof in de vuile lucht is klein en onzichtbaar, zoals, pollen, bug eieren, en ga zo maar door, vliegen rond de kamer, en is moeilijk te worden neergeslagen. de bovenstaande verontreinigende stoffen zijn slechtst voor de gezondheid en gemakkelijk te ingeblazen mensen& rsquo, s longen. maar onze waterfiltratie vac duwt al deze verontreinigende stoffen en stof in het water, of door de twee HEPA-filters, de uitgeputte lucht gezuiverd zelfs beter dan de kamer lucht.(2) tijdens de onze waterfiltratie vac werken, het water rollen en maakt minus ion. de min ion gaat uit met afgevoerde lucht om lucht in de ruimte te worden opgefrist.(3) overal als er mens, er moet bacterie en micro bugs en haar eieren. de grootte van hen minder dan 0,3 micron, elke hoogste HEPA-filter kan& rsquo, t filteren. daarom, de gebruikelijke stofzuiger is alleen op basis van de bacterie en insecten uit de tapijten, en laat ze gaan door de schoner zelf en blaas naar alle uithoeken van de kamer( de gebruikelijke reiniger is als een bug blower soms). deze bacterie en bug zijn zeer schadelijk voor de mens, vooral voor kinderen, oude mensen en allergische mensen. onze waterfiltratie vac systeem zuiveren de lucht door manieren van water en schone de bacterie en insecten volledig.

4. beste voor milieu:er is geen noodzaak voor wegwerpzak, alleen met behulp van natuurlijk water.
5. beste voor multi gebruik:(1) het is niet alleen beschikbaar voor het reinigen droog stof, maar ook beschikbaar voor het reinigen vochtige stofdeeltjes of vloeibare.(2) het is niet alleen met zuigen functie, maar ook met blaasfunctie voor vele doeleinden gebruik.(3) kan ook worden gebruikt als een luchtreiniger of een lucht opfriscursus samen met aroma olie.(4) de optionele handige cyclonische gehechtheid biedt een snel ruwe reiniging, zodat het product kan worden gebruikt voor ruwe of diepe reiniging voor andere doeleinden.

6. een all- round reiniger:het is een stofzuiger, een blower, een spuit, een luchtreiniger, een minus ion generator, 5 in 1 combineren all- round reiniger.

 

 

 

Ook interessant

€ 74,95