Geen producten (0)
Geen producten (0)

Servicedienst Waterzuiveringssysteem

€ 60,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Weg met smaken & geuren!

Producten


Voor het vitaliseren en zuiveren van water bent u hier op het juiste adres. Voor op reis, in uw huis of appartement, in uw bedrijf. Waar er ook water gebruikt wordt kunnen wij u voorzien van schoon, zuiver en vitaal water. Het vermindert de last op uw omgeving en bespaart op onderhoud en het gebruik van chemicaliën. Smaakt heerlijk en ondersteunt uw gezondheid.


De eisen die wij stellen aan producten op het gebied van watertechnologie zijn dat deze vervaardigd worden uit duurzame materialen van hoge kwaliteit, bijdragen aan een schonere wereld, onderbouwd worden door de wetenschap en betaalbaar zijn. Hoge eisen dus. De producten van T.O.P.Watersystems.Trendy Marketing nl uit Nederland voldoen hieraan. Door 10 jaar ervaring en talloze positieve referenties weet u dat het goed zit.

 

Betrouwbare kwaliteit zuivering

Door de uniek hoge dichtheid van haar actieve koolstoffilters filtert de T.O.P.Watersystems. technologie het hoogst haalbare percentage aan schadelijke stoffen uit het water. Het wordt heerlijk zuiver en het lichaam wordt gevoed i.p.v. belast. De filters zijn onderzocht op verschillende universiteiten, waardoor aangetoond wordt wat en hoeveel er precies gezuiverd wordt.

Waterzuivering apparatuur: Jaarlijkse filter, reparatie en onderhoud informatie FREE Onze lijn is geopend voor iedereen.

info@trendy-marketing.com

www.trendy-marketing.nl

www.trendy-marketing.com

0031-20-337 66 49

 

Ook interessant

€ 550,00
€ 1.375,00